Noen inntrykk fra Tropical Island da vi var der:

For det første; skal man innom Tropical Island bør man ha god tid! Har man bare 3-4 timer til rådighet slik som oss, bør man heller la være. Det blir bare stress.

Tropical Island var imidlertid et flott sted, hvor de hadde klart å bygge opp en liten "ferielandsby". Det var sandstrand m/blå himmel med hvite skyer, svømmebasseng, liggestoler ved vannkanten og en strandbar i bakgrunnen.

Eller man kunne velge seg et lite bortgjemt boblebad, eller kanskje en liten tur i jungelen. Skliene var morsomme... men kostet ekstra. Det var også mange små forretninger som solgte alle mulige ting man kunne finne på å ha lyst på.

Rundt omkring var det satt opp matsteder, hvor man kunne få alt fra ala cart til burgere med drikke til. En liten fiskedam fylt av flotte fargesprakende karper var murt opp utenfor en av "mathyttene".

Skulle man få lyst på en liten lur eller bare slappe av kunne man ta seg en tur opp i annen etasje i en av hyttene, og legge seg i en av de store sengene der som var velfylt av puter og bløte madrasser.

Det var mulighet for overnatting inne i Tropical Island i telt, men luftfuktigheten er så høy at det er ubehagelig å oppholde seg der i for lang tid.

Garderobeforholdene var enorme, mange tusen skap for fri benyttelse etter at man hadde betalt billetten sin (man fikk egen klokke med nr. til sitt skap). Litt dårligere var det med toaletter og dusjer.

Man benytter ikke penger inne i selve Tropical Island - man betaler når man går ut. "Klokken" man har på armen belastes hver gang man kjøper seg noe, enten dette er en attraksjon, mat, drikke eller andre saker og ting. Men OBS! Det kan bli dyrt - alt er oppgitt i Euro og betales i Euro når man sjekker ut igjen.

Da vi skulle sjekke ut midt på dagen - var det en evig lang kø både ut og inn igjen. Vi var glade for at vi hadde vært så tidlig ute på morgenkvisten (kl.09) slik at det ikke var fullt så mange mennesker der når vi kom.

Det var gøy å ha vært der noen timer - men noen av ungdommene var enige om at BØ Sommerland er vel så bra !


Tropical Island 

Har du lyst til å se litt mer på Tropical Island, kan du logge inn her:

http://www.tropical-islands.de/en/visitors.html