INFO 4 TIL ELEVER OG FORELDRE I 9. KLASSE FLESBERG – POLENTUR 

Foreldregruppa til Polen har nå avholdt 6 arbeidsmøter. Elevene er snart ferdig med alle oppsatte dugnader. Og det kan se ut til at vi etter dette har nok penger til turen! FLOTT INNSATS – TAKK TIL ALLE! 

NETTSIDEN

Husk å følge med på nettsiden vår, her legges informasjon ut etter hvert. http://gratisnettside.no/flesberg-polentur 

Kantinedriften for klassen avsluttes til ferien. Alle har gjort en SUPER INNSATS! 

Vaffelsalget er tenkt avsluttet 12. juni – dette har også vært ET GODT BIDRAG! 

BINDENDE PÅMELDINGVedlagt dette skrivet ligger: skjema for bindende påmelding, regler for turen og reiseruten. Vi ber ALLE om å levere inn sin påmelding innen fristen 16. JUNI 

LOTTERI

Stadig nye utsolgte loddbøker blir innlevert. FLOTT. Husk at fristen for å være med på den tredje og siste hemmeliggaven er innlevering av helt utsolgt loddbok innen 8. JUNI.Lommepenger får du etter oppsett: 250 solgte lodd = 100 kroner, 500 solgte lodd = 250 kroner.VIKTIG! ALLE må levere inn sin loddbok 8. JUNI til SILJE enten den er utsolgt eller ikke! 

LAMPELANDMARKEN 13. JUNI – SISTE DUGNAD

Vi håper at Salgsstand på Lampelandmarken blir den siste dugnaden til klassen!Der har vi fått en gratis salgsstand av komiteen for Lampelandmarken. Her har vi tenkt å selge ut restloddene ”dvs. de bøkene som kommer inn med restlodd”. I tillegg har vi fått tilgang til å selge sikkerhetspakker for personer i bil med grei fortjeneste. Voksenansvarlige på Lampelandmarken er Mona Bakke og Anna Karin Solheim. De som har anledning til å være med fra klassen, gir beskjed til Mona tlf. 32 76 16 10 (privat) 48 10 60 77 (mobil) så fort som mulig og senest innen 8. juni   dette blir det dugnadspoeng av. JO FLERE SOM BLIR MED JO MINDRE DUGNAD PÅ HVER!! 

TREKNING AV LOTTERIET

Blir samtidig med informasjonsmøte om turen i september  mnd. Nærmere info. kommer.  

VI ØNSKER DERE EN FLOTT SOMMER!